Terug
Kunststof panelen
Een eigen woning is een kostbaar bezit. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor uzelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en bijna niet te verwoesten. Dit betekend dat ze weinig onderhoudt nodig hebben. Ze hoeven dus ook nooit meer geschilderd worden.

Met Keralit krijgt uw woning een blijvende mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, geen kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd mooi en verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, maar meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft minimaal. Een prettig idee voor wie waarde hecht aan duurzaam materiaal verbruik. Ook wat onderhoud betreft is Keralit een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf. Dit scheelt natuurlijk ook in de kosten.

De panelen worden met een onzichtbare bevestiging gemonteerd in lengtes van maar liefst 6 meter. Hierdoor worden naden voorkomen en heeft u een strak en afgewerkt eindresultaat.

Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en voor aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Deze toplaag heeft in de professionele bouwwereld een goede naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en kleurechtheid.Het kleurenpallet bestaat uit zeer veel kleuren van unikleuren tot houtstructuren.