Terug
AanbouwKiezen voor een aanbouw biedt vele voordelen. Een aanbouw geeft extra ruimte in uw woonkamer of keuken. Hierdoor stijgt de waarde van de woning en dit alles zonder te verhuizen. De gevel kan geheel naar wens worden ingevuld met een kozijnindeling van uw keuze. Om extra lichtopbrengst te creƫren kan er gekozen worden voor een lichtstraat of lichtkoepels in het plafond.

Een erker verfraaid het aanzicht van uw woning en geeft extra ruimte. Voor een erker worden zoveel mogelijk materialen gebruikt die passen bij de woning, zodat de erker een geheel met de woning vormt.

Er zijn verschillende redenen om uw woning te verbouwen. De meest voorkomende zijn dat uw woning opgeknapt moet worden of de woning voldoet niet volledig aan uw wensen. Voor het verbouwen van een woning zijn de mogelijkheden vaak groter dan u op het eerste gezicht voor mogelijk houdt.

Laat ons weten wat er op uw woonwensenlijstje staat. Dan gaan wij samen met u op zoek naar de beste mogelijkheden om deze wensen waar te maken.