Terug
Bouw

Bouwen of verbouwen gaat meestal gepaard met een lang traject waarin alle wensen, mogelijkheden en beperkingen ter sprake komen. Ieder bouwplan is uniek en persoonlijk. Dit vraagt om een goede communicatie tussen klant en bedrijf. Om dit te bereiken kunt u rekenen op een vaste contactpersoon die u voortdurend informatie geeft over de voortgang en waar u met eventuele vragen terecht kunt.

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op en één van onze medewerkers zal bij u thuis de situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken.

Al onze werkzaamheden vallen onder de gebruikelijke garantieregelingen voor bouwbedrijven. Tevens beschikken wij over een uitgebreide CAR-verzekering (Construction All Risks). Dat geeft u maximale zekerheid dat wij ons werk goed doen of volgens afspraak herstellen.


Omgevingsvergunning:
Voor het bouwen of verbouwen is vaak een vergunning nodig. De regelingen van de Rijksoverheid en de gemeente veranderen voortdurend. Om die reden nemen wij u graag de bouwaanvraag uit handen. Wij kennen de weg in de wirwar van bouwregels en procedures.
Aanbouw

Wij helpen u graag bij het vergroten van uw woonruimte.

Lees verder
Nieuwbouw

Wij bij MARPAS helpen u graag met het verwerkelijken van uw dromen.

Lees verder
Renovatie

Als uw huis niet voldoet aan uw moderne wensen dan is renoveren een goede optie voor u.

Lees verder
Dakkapel

Wij maken uw dakkapel geheel op maat en naar uw wensen.

Lees verder
Kozijnen

Van hout tot kunstof kozijnen, wij helpen u graag uw woning de gewenste uitsraling te geven.

Lees verder
Badkamer

Opzoek naar een ideale badkamer? Wij helpen u graag van ontwerp tot en met installatie.

Lees verder