Terug
Keuken


Een nieuwe keuken kopen is redelijk eenvoudig. U zoekt uw droomkeuken uit en de leverancier komt hem bij u plaatsen. Er moeten echter nog wel de nodige voorbereidingen worden getroffen, voordat de nieuwe keuken geplaatst kan worden.

Voorbereiding
De nieuwe keuken heeft niet altijd alles op dezelfde plaats. Dit betekend dat niet alle aansluitingen op de goede plek zitten. Het leidingwerk zal aangepast moeten worden en eventueel sommige wanden gestukadoord en/of betegeld moeten worden. Natuurlijk moet ook de oude keuken verwijderd worden, wat wij met plezier voor u zullen doen. Wij zullen de oude keuken voor u slopen en afvoeren.

Dan wordt de keuken geplaatst. Let op, veel leveranciers sluiten de apparatuur niet aan! Na de plaatsing moet dus meestal de apparatuur nog worden aangesloten. Ook het tegelwerk kan nu afgerond worden, zodat uw droom keuken tot in de puntjes af is.

Dit alles kunnen wij geheel voor u verzorgen en met uw keukenleverancier afstemmen zodat er een zo goed mogelijke doorloop van de werkzaamheden plaatsvindt.

Montage
Eventueel kunnen wij ook de keukenmontage verzorgen. Een vakkundig team zorgt voor een perfecte plaatsing van uw droomkeuken. De combinatie van keukenvoorbereiding en keukenmontage zorgt voor een snellere doorloop van de werkzaamheden en is meestal voordeliger. Ook sluiten wij alle apparatuur voor u aan en uw keuken wordt schoon en gebruiksklaar opgeleverd.

Renovatie
U kunt natuurlijk ook kiezen voor een keukenrenovatie. Hierdoor kunt u een flink bedrag besparen en omdat het meestal veel minder tijd in beslag neemt blijft de overlast beperkt. Een aantal voorbeelden van onderdelen die vervangen kunnen worden zijn: deuren en ladefronten, werkbladen, handgrepen, scharnieren, tegels, spoelbakken, kranen en natuurlijk apparatuur.