logomarpas marpasonline.nlmarpasonline.nlmarpasonline.nlmarpasonline.nlmarpasonline.nl
 

 

gevelpanelen

Een eigen woning is een kostbaar bezit.

Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning ťn voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen!

Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.
Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.
gevelpanelen

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik.
Ook wat onderhoud betreft is Keralit een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf.

keralit
De panelen worden met een onzichtbare bevestiging gemonteerd in lengtes van maar liefst 6 meter.

Hierdoor worden naden voorkomen en heeft u een strak en afgewerkt eindresultaat.
keralit

Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriŽn en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit
geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm.
Deze eigenschappen maken Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

dakrand

 

De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Deze toplaag heeft in de professionele bouwwereld een goede naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en kleurechtheid.

Het kleurenpallet bestaat uit zeer veel kleuren van unikleuren tot houtstructuren.
 

Vragen of opmerkingen over deze website kunt u e-mailen aan de webmaster : webmaster@marpasonline.nl