logoMARPAS marpasonline.nlmarpasonline.nlmarpasonline.nlmarpasonline.nl
 

bouw

 

Bouwen of verbouwen gaat meestal gepaard met een lang voor traject waarin alle wensen, mogelijkheden en beperkingen de revue passeren. Ieder bouwplan is uniek en persoonlijk. Dat vraagt om aandacht en goede communicatie tussen klant en bouwbedrijf.


Ook tijdens de uitvoering kunt u rekenen op een vaste contactpersoon die voortdurend informatie geeft over de voortgang van de bouw en waar u met eventuele vragen terecht kunt.


aanbouwVaak is voor het bouwen een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig. De regelingen van de rijksoverheid en de gemeente veranderen voortdurend. Voor een gemiddelde burger is het nauwelijks bij te houden. Om die reden nemen we u graag de bouwaanvraag uit handen. Wij kennen de weg in de wirwar van bouwregels en procedures.


Heeft u verbouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. En van de medewerkers zal dan een afspraak met u maken om bij u thuis de mogelijkheden te bespreken.


Al onze werkzaamheden vallen onder de gebruikelijke garantieregelingen voor bouwbedrijven.
Tevens beschikken wij over een uitgebreide CAR-verzekering (Construction All Risks). Dat geeft u maximale zekerheid dat we ons werk goed doen of volgens afspraak herstellen.

 

Vragen of opmerkingen over deze website kunt u e-mailen aan de webmaster : webmaster@marpasonline.nl